Pentru a avea o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru, va rugam sa studiati cu atentie politica noastra de termeni si conditii.

Aceasta politica se considera acceptata in intregime in momentul in care veti accesa orice informatie disponibila in site-ul dictionaruluniversal.ro.

In cazul in care aveti obiectiuni sau nu sunteti de acord in totalitate cu aceasta politica, va rugam sa parasiti site-ul.

Orice informatie poate fi utilizata liber numai in scop propriu. Este strict interzisa folosirea informatiilor in scop comercial (reformulare, interpretare, copiere) indiferent de forma acesteia (in format electronic sau print), cu exceptia cazurilor in care sunteti in posesia unui acord scris din partea echipei redactionale sau a managerilor.

Este foarte important sa luati la cunostinta ca aceste informatii sunt de uz general si nu sunt adaptate niciunui caz particular. Daca doriti sa folositi informatiile pentru aceste cazuri, va rugam sa va adresati unor specialisti in domeniu.

Echipa noastra nu isi asuma sub nicio forma responsabilitatea asupra informatiilor difuzate in site sau a veridicitatii acestora. Vizitatorii site-ului nostru vor folosi informatiile doar pe raspundere proprie, iar membrii echipei redactionale sau ai managementului  site-ului nu vor putea fi trasi la raspundere in cazul aparitiei unor daune sau altor probleme.